KOOKPUNT

Ik denk dat het ondertussen een jaar of vijf geleden is. Af en toe heb ik er behoefte aan om nieuwe dingen te leren en dit was zo’n moment. Ik besloot dat het tijd was om te leren koken, en dan bedoel ik écht koken, dus niet met de kant-en-klare sausmixen waar ik de afgelopen jaren goed mee dacht te kunnen koken. Niet dat het niet lekker was, integendeel, maar ik wilde meer waar voor mijn geld en minder zout in mijn eten. Ik schreef mij daarom in voor een kookcursus.

Op een zaterdag, drie weken later was het zover. Volgens de informatiefolder zou het iedere cursist moeten lukken om binnen één dag de basiskennis van het koken met kruiden onder de knie te krijgen. Ik besloot me te laten verrassen. Spoiler, dat is gelukt. Het is maar goed dat ik toen nog niet wist wat ik die dag nog meer onder mijn knieën zou krijgen. Of beter gezegd, ertussen.

Ik parkeer mijn auto vlakbij de cursuslocatie en wandel het gebouw binnen. Op een groot bord staat aangegeven waar ik moet zijn. Kookcursus: lokaal 21. De plattegrond ernaast zorgt ervoor dat ik het met geen mogelijkheid kan missen. Rechtdoor, linksaf, eerste lokaal rechts. Lokaal 21 blijkt het praktijkgedeelte van een heuse koksopleiding. Bij binnenkomst krijg ik een kop koffie en mag ik bij de andere cursisten gaan zitten. Het zijn voornamelijk vrouwen. Een enkele man, zo te zien samen met hun vriendin of vrouw.

Na een korte inleiding gaan we aan de slag. Per tweetal krijgen we een keuken toegewezen. Mijn vermoeden over de stelletjes klopt. De andere dames blijken vriendinnen van elkaar. Ik blijf alleen over en krijg een keuken in het hoekje.

‘Geen probleem,’ zegt de cursusleider, ‘ik help jou wel.’

Dan gaat de deur van het lokaal open. Een jonge man stapt naar binnen. ‘Sorry, ik ben wat te laat. Mijn trein had vertraging.’

Roel heet hij. En zijn trein had geen vertraging. Hij had ‘m gewoon gemist, vertrouwt hij me grinnikend toe als we samen wortels staan te schrappen. Omdat hij het gisteravond net iets te laat had gemaakt. Normaal gesproken zou ik dat stom vinden, maar bij Roel vind ik het ondeugend. En de pretlichtjes in zijn ogen maken het zelfs bijna sexy.

Hij is een paar jaar jonger dan dat ik ben. Onze redenen om deze cursus te doen zijn hetzelfde. Vol enthousiasme leren we diverse kruiden te gebruiken en te combineren. We staan constant net te dicht bij elkaar. Botsen af en toe, letterlijk. Dan lachen we en kijken elkaar aan. Het knettert en we weten het allebei. Soms legt Roel zijn hand plots ‘per ongeluk’ op de mijne. Vlak voor het einde van de cursusdag sta ik in de kerriesaus te roeren. De laatste opdracht.

‘Lukt het?’ vraagt Roel.

Natuurlijk staat hij veel te dicht achter me. Ik druk mijn billen tegen hem aan en roer driftig verder. De erectie in zijn broek is me niet ontgaan. ‘Jazeker, bijna klaar.’

‘Zeg dat.’

De cursusleider sluit de dag af. Hij prijst ons vanwege onze gretigheid om te leren. Roel en ik wisselen een geamuseerde blik. We zijn nog steeds gretig. Naar elkaar, welteverstaan. Ik besluit het erop te wagen, want ik heb wel zin in een toetje.

‘Moet je naar het station?’

‘Woon je er vlakbij?’

‘Toevallig wel. Rijd je mee?’

Tien minuten later steek ik de sleutel in het slot van mijn voordeur. Ik trek Roel achter me aan naar binnen en gooi de deur dicht. Eindelijk, geen andere mensen meer om ons heen. Onmiddellijk voel ik zijn lippen op de mijne. Zijn tong danst in mijn mond. Mijn hele lichaam reageert. Alsof alle opgebouwde spanning in één keer vrijkomt. Ik ruk de kleren van zijn lijf; hij doet hetzelfde bij mij.

‘Praktijkexamen in de keuken?’ Roel grijnst, tilt me op en zet me met mijn blote billen op mijn aanrecht. Zijn erectie staat fier overeind. Ik spreid mijn benen. Hij is meer dan welkom.

‘Heel graag. Laat maar zien wat je geleerd hebt.’

Voorspel is niet nodig. Dat hebben we de hele dag al gedaan. Geile, harde seks willen we. Roel legt zijn handen in mijn knieholtes en duwt me achterover. Ik zet mijn handen achter me op het aanrechtblad.

‘Ben je er klaar voor?’ Roel laat zijn eikel plagend langs mijn clit en mijn schaamlippen glijden. Ik voel en hoor dat het er vochtig is.

‘Ja. Ik wil dat je me neukt, nu.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *