DUBBEL PLEZIER

“Ik wil iets proberen”, begin ik vanuit het niets terwijl we op de bank een film aan het kijken zijn. Het is echt een super saaie, dus mijn gedachten zijn al een tijdje afgedwaald. Afgedwaald naar iets wat ik laatst had gelezen. Iets over dubbele penetratie. Het verhaal dat ik las ging over een vrouw die door twee mannen in beide…openingen gepenetreerd werd. Het klonk mij allemaal erg heftig en in eerste instantie hoefde ik daar dan ook niks van te weten. Maar het idee bleef toch in mijn hoofd zitten. Dat met die twee mannen was echt nog een bridge too far voor me, maar het gevoel van helemaal opgevuld zijn leek me steeds interessanter worden.

Mijn vriend kijkt me ondertussen verbaasd aan. Hij heeft nog geen idee waar ik het over heb.

Ik moet lachen en besluit een paar stappen terug te doen in mijn gedachtes.

“Hoe vind je de film?” Begin ik daarom.

“Ja, mwah, beetje saai.”

Terwijl hij aarzelend antwoord klim ik met mijn gezicht naar hem toe op zijn schoot.

“Ja he.”

Ik geef hem een vlugge kus. En nog één, iets langer. Hij begrijpt de hint en we beginnen uitgebreid te tongen.

“Ik wil dus iets proberen”, fluister ik tussendoor in zijn oor. “Kom je mee naar de slaapkamer?” Hij maakt een instemmend geluid.

Ik sta op en loop op hem vooruit terwijl ik mijn badjas van mijn schouders laat glijden. Het is koud dus ik duik gelijk mijn bed in, maar hij duikt gelukkig direct op me.

We beginnen opnieuw intens te zoenen en hij zakt al snel langzaam met zijn mond via mijn nek, borsten en buik naar beneden. Met zijn handen duwt hij mijn knieën uit elkaar zodat hij volledige toegang heeft. Met lange rustige halen maakt hij me goed nat voordat hij zijn tong meer doelgerichter en specifieker langs mijn clit laat gaan.

Maar ik wil nog niet klaarkomen, ik wil zo opgewonden mogelijk blijven voor wat ik wil proberen.

“Wacht, niet nu al.” Zeg ik dan ook, terwijl ik hem heel zachtjes wegduw.

Ik draai me richting mijn nachtkastje en vis er mijn nieuwste aanwinst uit, The Rose G-spot vibrator. De meest prachtig vormgegeven g-spot vibrator ever. Super zacht en gestroomlijnd en in een prachtige aqua kleur. Natuurlijk had ik hem zodra hij binnenkwam even geprobeerd, een testritje gemaakt zeg maar. En dat was zo heerlijk dat hij me uitermate geschikt leek voor dit experiment.

Naast de vibo vis ik ook een tube glijmiddel uit mijn kastje. Tegen de tijd dat ik gereorganiseerd ben heeft hij zich al helemaal uitgekleed. Zijn naakte lul trots naar voren gestoken.

Nieuwsgierig vraagt hij wat ik allemaal van plan ben. In plaats van hem te antwoorden, draai ik me met mijn billen naar hem toe. Hij begint ze gelijk te strelen en te kneden, wat mij de gelegenheid geeft om de vibrator met glijmiddel in te smeren. Dan geef ik de tube over mijn schouder aan hem.

“Kom je vanachter in me?” Ik kijk uitdagend achterom. Ik weet dat hij dat echt fantastisch vindt. “Wel voorzichtig doen he.” Hoewel we het vaker hebben gedaan vind ik het nog altijd spannend.

Terwijl hij zijn lul bewerkt met het glijmiddel, zet ik de vibo aan en breng ik hem naar beneden tussen mijn benen. Even laat ik hem op mijn clit rusten. Ik merk dat ik echt op springen sta en wil nog even wachten, dus ik laat weer wat ruimte tot hij er klaar voor is.

Dan voel ik zijn handen weer over mijn billen gaan, ertussen glijden, met een vinger in me glijden. Hij bereidt me langzaam voor op wat komen gaat. Ik voel zijn eikel drukken en daarna langzaam bij me binnendringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *